+ 36 70 600 1856

tatay.adam@gmail.com

Szolgáltatások/Hó és jég elleni védelem

A tetőréi ablakok sajnos nehezen bírják a hó és jég okozta megpróbáltatásokat, éppen ezért szükséges a megfelelő védelemmel ellátni őket!

Hó és jég elleni védelem

Gondot okoz a tetőt elnehezítő hó? Szeretné elejét venni a lezuhanó jégdarabok okozta baleseteknek? Hatékony megoldásra lenne szüksége a hó és jég ellen? Az időjárás az elmúlt években telente is bebizonyította, hogy bizony szélsőségektől korántsem mentes. A jég és a hó gyakran okoznak problémát a tetőkön, ráadásul a tetőtéri ablakok is nehezen bírják az ebből eredő megpróbáltatásokat.

Megoldás azonban létezik, méghozzá azoknak a speciális eljárásoknak és módszereknek köszönhetően, melyek eredményesen vethetőek be a hó és jég elleni védelem területén. Ugyanakkor mindenképpen szót érdemel az is, hogy nem mindegy, milyen szakszerűen kerülnek ezek az eszközök rögzítésre. A tapasztalatok szerint gyakran igencsak magasban válik szükségessé a munka, ami speciális eszközöket, és persze hozzáértést követel meg.

Ilyenkor remek választásnak bizonyul az alpin munkák terén is jelentős gyakorlattal rendelkező segítség. Cégünk csapata már nagyon sokszor bebizonyította, hogy érdemes mellette letenni a voksot. Ismerje meg szolgáltatásainkat, melyeket elérhető áron vehet igénybe! Reklámfelületek kihelyezése, fakivágás, vagy éppen a madarak elleni védelem terén is forduljon hozzánk bizalommal!

Veszélyes munka

Az esetleges balesetek elkerülése érdekében bízza szakemberekre a munkát!

Költséghatékony

Csak azért fizet, amit megrendelt! Nincsenek plusz költségek!

Alpin technológia

A korszerű alpin technológiák alkalmazása hatékonyabb munkavégzést eredményez!

Garancia

Minden megrendelt ablaktisztításra teljes körű garanciát vállalunk!