+ 36 70 600 1856

tatay.adam@gmail.com

Szolgáltatások/Szigetelési munkák

Tegyen jót hőérzetének és számlájának azzal, hogy biztosítja a megfelelő hőszigetelést!

Szigetelési munkák

Legyen akár tél, akár nyár, a megfelelő szigetelés elengedhetetlen. Télen ez biztosítja azt, hogy bent maradjon a meleg, ezzel hőérzetünknek és számláinknak is jót téve, nyáron pedig ezzel ellenkezőleg, attól óv meg minket, hogy túlságosan felmelegedjen az otthonunk, amelyről mindannyian tudjuk, hogy a kánikulában igen kellemetlen lehet, és az egészségnek sem tesz jót.

Ha nem jó a szigetelésünk, illetve, ha az épületünk nem is rendelkezik vele, akkor mindenképpen érdemes megbízni egy céget, annak a pótlásával vagy javításával. Magasabb épületek esetében azonban már a kivitelezés is gondot jelenthet, így nem mindegy, hogy kit bízunk meg a feladattal. Legjobban akkor járunk el, ha egy alpin technikával dolgozó céget fogadunk meg, akik a lehető leggyorsabban és legköltséghatékonyabban oldják meg a szigetelési munkákat is.

A mi cégünk szigetelési munkák tekintetében is verhetetlen. Kiváló szakembereink gyorsan és olcsón végzik el az épület állapotának a felmérést, a felmerülő hibák javítását, de akár az egész épület szigetelését is. Ezek után nem is kérdése, hogy kit kell hívnia, ha Ön is szeretné az épületét karbantartani, és energiát, azzal együtt pedig pénzt is spórolni.

Megbízhatóság

Megbízható alpinistáink készséggel állnak az Ön rendelkezéseére!

Költséghatékony

Csak azért fizet, amit megrendelt! Nincsenek plusz költségek!

Alpin technológia

A korszerű alpin technológiák alkalmazása hatékonyabb munkavégzést eredményez!

Garancia

Minden megrendelt szigetelési munkára teljes körű garanciát vállalunk!