+ 36 70 600 1856

tatay.adam@gmail.com

Szolgáltatások/Fakivágás

Elterebélyesedett fák veszélyeztetik épülete épségét? Ne aggódjon, erre a problémára is van egy megoldásunk!

Fakivágás

Problémák adódtak a kertjében levő fákkal? Feltörték a járdát a gyökerek? Esetleg a lefektetett csövek vannak veszélyben tőlük? Szeretne megszabadulni a tetőtéri ablakokat veszélyeztető ágaktól? Ha olyan élő anyagokról van szó, mint amilyen a fa, korántsem mindegy, hogy milyen eljárás és módszer kerül alkalmazásra. Legyen szó akár magas fák gallyazásáról, vagy a fakivágás megkívánta szakértelemről, korántsem mindegy, hogy kire bízza a feladatokat.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb, hasonló területen tevékenykedő cég csillagászati összegekért vállalja a fakivágás és minden ezzel összefüggő teendő elvégzését. Ha nem szeretné megfizethetetlen kiadásokba verni magát, és ugyanakkor a szolgáltatás minősége sem elhanyagolható, akkor érdemes megismerkednie profi csapatunkkal.

Az alpin munka terén is otthonosan mozgó szakemberek minden gond nélkül vállalják akár több emelet magasban is a szükséges, fakivágással, gallyazással kapcsolatos teendőket. A fakivágás egyes munkálatai speciális eszközöket, felszerelést és hozzáértést követelnek meg. Nem ritka, hogy mindezek nélkül teljességgel lehetetlen elvégezni a kívánt munkálatokat. Bízza a feladatokat csapatunkra, és garantáltan nem fog csalódni a kapott szolgáltatás minőségében. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk, akár nagy magasságban is.

Veszélyes munka

Az esetleges balesetek elkerülése érdekében bízza szakemberekre a munkát!

Megfizethető

Gyors és hatékony munkavégzés a reklám molinók kihelyezése terén is!

Alpin technológia

A korszerű alpin technológiák alkalmazása hatékonyabb munkavégzést eredményez!

Kérdése van?

Amennyiben kérdése merül fel, keressen minket bizalommal!