+ 36 70 600 1856

tatay.adam@gmail.com

Szolgáltatások/Gyárak, csarnokok és beltéri tartószerkezetek tisztítása

Gyárak, csarnokok, homlokzat és beltéri tartószerkezetek tisztítása tisztítási is a tevékenységi körünkbe sorolható.

Gyárak, csarnokok, homlokzat és beltéri tartószerkezetek tisztítása

A gyárak, csarnokok, homlokzat és beltéri tartószerkezetek, csővezetékek tisztítása és időnkénti karbantartása, azért rendkívül fontos, mivel így a gyárak és épületek visszanyerhetik fiatalságukat és eredeti kinézetüket, állapotuk tehát újszerűnek tűnhet.

Az, hogy egy épület fiatalnak és újnak néz ki sokat dob az eladáson is, valamint ha egy cégről van szó, akkor az ügyfelek is bátran fordulnak egy olyan céghez, amely kívül-belül rendben van, mint egy olyanhoz, amely nincs megfelelően karbantartva. A csővezetékek és egyéb beltéri tartószerkezetek gyakori tisztítása megszüntetheti a lerakódásokat, így elkerülhetők a kellemetlen problémák is, és a gyár vagy a cég alkotóelemeinek növekedhet az élettartama.

A csővezetékek fakulását, károsodását, elszíneződését is el lehet kerülni, de csak akkor, ha ezek rendszeresen tisztítva és karbantartva vannak. Ha a csővezetékek és egyebek nincsenek karbantartva, akkor az épület sokat veszthet esztétikumából, és természetes, hogy senki sem szeretne egy megviselt, rozoga épületben dolgozni. Elengedhetetlen tehát, hogy a csarnokokat, homlokzatok, csővezetékeket és egyebeket is gyakori tisztán­ illetve karban tartása.

Veszélyes munka

Az esetleges balesetek elkerülése érdekében bízza szakemberekre a munkát!

Költséghatékony

Csak azért fizet, amit megrendelt! Nincsenek plusz költségek!

Alpin technológia

A korszerű alpin technológiák alkalmazása hatékonyabb munkavégzést eredményez!

Garancia

Minden megrendelt ablaktisztításra teljes körű garanciát vállalunk!