+ 36 70 600 1856

tatay.adam@gmail.com

Alpinista Győr

Alpinista Győr területén? Hívja elérhetőségünket!

Alpinista Győr

A mindennapokban aktuálissá váló, magasban elvégzendő feladatok nem csak speciális felszerelést, de gyakorlatot és hozzáértést is megkövetelnek. A zanza-alpin.hu csapata számára nem jelent gondot a magasság, hiszen legyen szó akár dekorációs feladatokról, marketing célból kihelyezett reklámokról, vagy extrém alpin munkákról, jelentős tapasztalattal áll a megrendelők rendelkezésére.

A reklám molinók kihelyezésén túl homlokzati felújítási munkálatok terén is otthonosan mozog a cég, és korszerűsítés, felújítás kapcsán is áll rendelkezésre. A magasban történő munkavégzés egyik tipikus esete az, amikor acélszerkezetek korrózióvédelme, valamint csővezetékek tisztítása válik aktuálissá. Ne várja meg, míg az ingatlan állapotára is rányomja bélyegét az idő vasfoga!

Bízza inkább a feladatokat olyan szakemberekre, akik számára az extrém alpin munkák is rutin feladatnak számítanak. A magasban végzett munkálatok által megkövetelt szakértelem hozzásegíti csapatunkat ahhoz, hogy gyorsan, s ennél fogva költséghatékonyan teljesítsük a ránk bízott feladatokat. Győr alpinista profijai előtt nincs akadály, ha magasságról van szó. Forduljon hozzánk bizalommal!