+ 36 70 600 1856

tatay.adam@gmail.com

Szolgáltatások/Extrém alpin technikai munkák

Amennyiben Ön megbízható szakembereket keres extrém alin munkákra, jó helyen jár!

Extrém alpin technikai munkák

Amennyiben ön megbízható és szakértő alpinistát keres, akkor weboldalunkon, jó helyen jár, hiszen nálunk csakis tapasztalt szakemberek dolgoznak, akik a hobbijukban is ezeket az extrém technikákat használják, tehát hatalmas rutinnal rendelkeznek, ami előny más alpintechnikai cégekkel szemben. Szakembereink a legextrémebb helyzetekben és legváltozatosabb helyeken is helyt állnak így könnyen el tudják végezni a rájuk bízott munkát.

Szakértőink nagy magasságban nem ijednek meg, sőt, ott érzik igazán otthon magukat és csakis a legjobb kötéltechnikákat és felszereléseket használják, hiszen a biztonság az első. Alpinista szakembereinkkel tehát pénzt is spórolhat meg magának, hiszen nem kell emelőgépekre illetve állványokra sem költeni. Munkánkra természetesen garanciát vállalunk károk okozása esetében mindent visszaállítunk eredeti állapotára.

Veszélyhelyzetben nem riadunk meg és a legextrémebb magasságokban levő munkákat is készen állunk elvégezni, hogy önnek pénzt és idő spóroljunk. Válasszon tehát minket a legvakmerőbb feladatok elvégzésére, hiszen mi megbízhatóak vagyunk és magas minőségű munkát végzünk, szó szerint! Nézzen szét weboldalunkon és győződjön meg maga a minőségről!

Veszélyes munka

Az esetleges balesetek elkerülése érdekében bízza szakemberekre a munkát!

Költséghatékony

Csak azért fizet, amit megrendelt! Nincsenek plusz költségek!

Alpin technológia

A korszerű alpin technológiák alkalmazása hatékonyabb munkavégzést eredményez!

Garancia

Minden megrendelt ablaktisztításra teljes körű garanciát vállalunk!