+ 36 70 600 1856

tatay.adam@gmail.com

Szolgáltatások/Homlokzatfelújítási munkák

Mivel nincs szükségünk semmilyen állványzatra, ezért gyorsabban és hatékonyabban tudunk dolgozni!

Homlokzatfelújítási munkák

A homlokzatfelújítási munkák esetében nem is választhat jobbat, mint az alpintechnika, amellyel természetesen mi is dolgozunk. Hiszen ilyenkor nincs szükség állványzatra, sem más gépek segítségére, melyek inkább csak lassítják vagy meghosszabbítják a munkavégzés folyamatát. Nálunk csak egy biztos pontra van szükség, ahhoz, hogy elkezdhessük a homlokzatfelújítási munkálatokat. A végeredmény pedig magáért fog beszélni.

Ha ránk bízza a homlokzatfelújítási munkákat, akkor biztos lehet benne, hogy a sérült vagy elhasználódott vakolatot hiánytalanul eltávolítjuk, hogy ne tehessenek kárt senkiben, majd megkezdjük a helyreállítási munkálatokat, amelyek végeredménye egy újra esztétikus látványt nyújtó és biztonságos homlokzat és épület lesz.

Mindeközben pedig nincs szükség az egész épület lezárására vagy a gyalogosok mozgásának a korlátozására, hiszen a földön nincs semmi, ami gátakat szabhatna. Önnek is érdeke, hogy az épülete ne menjen idő előtt tönkre, ezt pedig biztosíthatja a rendszeres karbantartással, melyet mi kivételesen alacsony árakon tudunk elvégezni Önnek. Válassza Ön is a legjobbakat! Válassza az alpin technikát, ha gyors és megbízható munkát szeretne kapni!

Esztétikus látvány

Esztétikus és szép látványt nyújtó homlokzatot készítünk Önnek!

Megfizethető

Gyors és hatékony munkavégzés a reklám molinók kihelyezése terén is!

Alpin technológia

A korszerű alpin technológiák alkalmazása hatékonyabb munkavégzést eredményez!

Garancia

Minden megrendelt homlokzatfelújításra teljes körű garanciát vállalunk!