+ 36 70 600 1856

tatay.adam@gmail.com

Szolgáltatások/Homlokzati reklámfestés

Ha magasságról van szó, nem ismerünk lehetetlent!

Homlokzati reklámfestés

A homlokzati reklámfestés számos cég szolgáltatásai között megtalálható. Azonban minden esetben jól gondolja meg azt, hogy végül ki mellett dönt. A legtöbb esetben ugyanis, ha magasabb és nagyobb területről van szó, akkor állványrendszer kialakítása szükséges, mely nemcsak sokkal költségesebb, de időben sem valami hatékony. Mi azonban alpin technikával végezzük minden szolgáltatásunkat, így a homlokzati reklámfestést is.

Velünk akár nagyobb összegeket is megspórolhat, hiszen nincs szükség sem állványra, sem emelőkosárra. Cégünk továbbá olyan szakemberekkel rendelkezik, akik már igencsak tapasztaltak a reklámfestés területén, így biztos lehet abban, hogy kiváló munka elkészítésére képesek. Ön minden esetben gyönyörű színeket és grafikát fog kapni, épp olyat, amilyet megérdemel.

Ha szükséges, a festék beszerzésében is az ügyfeleink segítségére tudunk lenni. Ezzel is biztosítani tudjuk, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el. Az alpin technikával dolgozó munkatársaink a munkakörnyezetre is maximálisan odafigyelnek, így az ügyfeleinknek garantálni tudjuk, hogy semmilyen felesleges nyomot nem hagyunk magunk után. Legyen szó így bármilyen homlokzatról, szakembereinkre nyugodt szívvel bízhatja rá a reklámfestést.

Gyönyörű grafika

Grafikusaink kimagasló odafigyeléssel és teljesítménnyel dolgoznak!

Költséghatékony

Csak azért fizet, amit megrendelt! Nincsenek plusz költségek!

Alpin technológia

A korszerű alpin technológiák alkalmazása hatékonyabb munkavégzést eredményez!

Információ

Bővebb információkért keresse bizalommal kollégáinkat!