+ 36 70 600 1856

tatay.adam@gmail.com

Szolgáltatások/Veszélytelenítés

Öregszik az épület? Elkezdett hullani a vakolat? Ne keseredjen el, erre is kínálunk Önnek megoldást!

Veszélytelenítés

Minden épület esetében elérkezik az a pillanat, amikortól a külseje is folyamatos figyelmet igényel. Az épület elöregedésével ugyanis elkerülhetetlen, hogy elkezdjen hullani róla a vakolat, melynek kisebb-nagyobb részei akár életveszélyesek is lehetnek azokra, akikre ráesnek. Amennyiben úgy látjuk, hogy ez a pillanat elérkezett, jobban tesszük, ha mihamarabb felkeresünk egy céget, amelyik elvégezi az épület veszélytelenítését.

Erre a célra pedig a legjobb cég, amit választhat, a miénk. Mi mindenre odafigyelve végezzük el a ránk bízott munkát. Munkatársaink az alpin technika segítségével dolgoznak, így nem lesz szükség állványzat felépítésére, azonban, ha úgy ítéljük meg, akkor a munkavégzés idejére, lezárjuk a munkaterületet.

Munkatársaink minden esetben felmérik a vakolat állapotát, és eltávolítják azokat a részeket, amelyek problémát jelenthetnek. Higgye el, a veszélytelenítés elvégeztetése elsősorban az Ön érdeke, hiszen akár pert is a nyakába akaszthatnak, ha valakinek az Ön épületéről lehullott vakolat miatt esik baja. Válasszon hát minket, és többé nem kell majd aggódnia. Mi gyors és megbízható munkát kínálunk Önnek megfizethető áron.

Életveszélyes

Az öregedő épületek esetében elengedhetetlen a veszélytelenítést!

Megfizethető

Hatékony munkavégzés, amely megkíméli az épületet, és a pénztárcáját is!

Alpin technológia

A korszerű alpin technológiák alkalmazása hatékonyabb munkavégzést eredményez!

Kérdése van?

Amennyiben kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal!