+ 36 70 600 1856

tatay.adam@gmail.com

Szolgáltatások/Mászófal építés

Személyre szabott mászófal készítést is vállalunk!

Mászófal építés

Az alpin technika kifejezetten hasonlít a hegymászáshoz. A kötélen való, szabadon lógás szinte olyan, mintha egy hegyről vagy mászófalról igyekeznénk elrugaszkodni. Mi is lenne hát jobb módszer egy mászófal megépítésére, mint ez? Az alpin technika segítségével a legkülönfélébb mászófalak is elkészíthetőek. Legyen szó akár kültéri, akár beltéri falról, mi biztosan meg tudjuk tervezni azt, és a kivitelezéssel sem lesz probléma.

Meg tudjuk oldani a több méter magas, és az alacsonyabb, csupán néhány méteres mászófalak megépítését is, ahogy a falfelület nagysága sem okozhat problémát. A végeredmény pedig olyan lesz, amilyet Ön elképzelt. A nehézségi fokozat, a fogások száma csakis Öntől függ. A mászófal építés velünk történhet valóban a legjobb feltételek mellett.

Mi kínáljuk a legjobb árakat, melyek mellett a kivitelezés is kiváló minőségnek fog örvendeni. Alpin technikánknak köszönhetően a mászófal minden egyes része ugyanolyan erős és megbízható lesz. A magasabb részek ugyanolyan odafigyeléssel kerülnek megvalósításra, mint az alsók. Munkánk pedig gyors és költséghatékony, mivel a mászófal építéshez nekünk nincs szükség állványszerkezet felépítésére vagy szétbontására.

Veszélyes munka

Az esetleges balesetek elkerülése érdekében bízza szakemberekre a munkát!

Szakértelem

Szakembereink a legkülönbözőbb mászofalakat is gond nélkül megépítik!

Alpin technológia

A korszerű alpin technológiák alkalmazása hatékonyabb munkavégzést eredményez!

Garancia

Minden megépített mászófalra teljes körű garanciát vállalunk!