+ 36 70 600 1856

tatay.adam@gmail.com

Szolgáltatások/Silók karbantartása, festése

Amennyiben maximalizálni szeretnéi silói hatékonyságát, forduljon hozzánk bizalommal!

Silók karbantartása, festése

A siló karbantartása egy olyan folyamat, amely során maximalizálódik a silók hatékonysága, erre a feladatra pedig csakis a mi szakembereink képesek, akik tapasztaltak és szakképzettek. A silók lényege, hogy az anyagot a felső részén adagolják be, az alján pedig eltávolítják azt, és siklókat általában takarmányokhoz, ipari porokhoz, gyógyszerek elkészítéséhez illetve cementöntéshez használják.

Szakembereink célja az, hogy a silók újra hatékonyak legyenek, ez pedig azért fontos, hogy a régi felhasznált anyag ne szennyezze be az újabb, frissebb anyagokat. A legjobb mód arra, hogy újra rendben legyen a silója az, ha szakembereinket hívja, akik rendelkeznek kellő felszereléssel és tapasztalattal is ahhoz, hogy megoldják a problémákat, és akár a siló átfestését is vállalni tudják.

A silókat vibrátorokkal, alacsony súrlódású fékbetétekkel, felfújható párnákkal, akusztikus tisztítószerekkel illetve fluidizációval tisztítani lehet, de hagyja, hogy ezt mind a szakember végezze el önnek. Válassza cégünket a silók karbantartásra és festésre, hiszen szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek, és kedvező áron dolgoznak. Ne próbálkozzon házi praktikákkal, mert lehet, még inkább ront a helyzeten!

Veszélyes munka

Az esetleges balesetek elkerülése érdekében bízza szakemberekre a munkát!

Költséghatékony

Csak azért fizet, amit megrendelt! Nincsenek plusz költségek!

Alpin technológia

A korszerű alpin technológiák alkalmazása hatékonyabb munkavégzést eredményez!

Garancia

Minden megrendelt ablaktisztításra teljes körű garanciát vállalunk!