+ 36 70 600 1856

tatay.adam@gmail.com

Szolgáltatások/ Acélszerkezetek korrózióvédelme

Hosszabítsa meg épülete acélszerkezetének élettartamát a korrózióvédelem segítségével!

Acélszerkezetek korrózióvédelme

Az alpin technikáról elsősorban talán mindenkinek a kötelekről lógó, ablakot tisztító emberek jutnak az eszükbe, holott az alpinisták már bebizonyították, hogy ettől sokkal többet is meg tudnak csinálni. Az épületek, kültéri szerkezetek esetében igenis egyre inkább helye van az alpin technikának, hiszen a segítségével nagyon sok minden sokkal gyorsabban és költséghatékonyabban végezhető el.

Így van ez az acélszerkezetek korrózióvédelme tekintetében is. A korrózióvédelem által mi meghosszabbítjuk az acélszerkezetek élettartamát, mellyel valójában az értéküket is megnöveljük. Kézi kivitelezési technikánk segítségével először előkészítjük a védeni kívánt felületet, majd korrózióvédelmi festékkel látjuk el azt. Mindehhez pedig, ha minket választ, nincs szükség állványra, emelőkosárra vagy különböző gépekre.

Mi megtaláljuk a legbiztosabb pontot, amelyhez fel tudjuk illeszteni a köteleinket, és azokról lógva elvégezzük a munkálatokat. Így lesz a végeredmény tökéletes, a számlán szereplő összeg pedig alacsony. Nincs már miért gondolkoznia az acélszerkezetek korrózióvédelmén, hiszen most jó áron valósítjuk meg azt Önnek. Ne késlekedjen hát a döntéssel addig, amíg már késő lesz! A rozsda nem vár Önre. Mi viszont várjuk a hívását.

Védelem

Az korrózióvédelem segítségével meghosszabítjuk épülete élettartamát!

Költséghatékony

Csak azért fizet, amit megrendelt! Nincsenek plusz költségek!

Alpin technológia

A korszerű alpin technológiák alkalmazása hatékonyabb munkavégzést eredményez!

Kérdése van?

Amennyiben kérdése merülne fel a korrózióvédelemmel kapcsolatban, keressen minket bizalommal!