+ 36 70 600 1856

tatay.adam@gmail.com

Szolgáltatások/Ablaktisztítás

Gyors és költséghatékony ablaktisztítás, amelytől iroda ablakai úgy fognak ragyogni, mintha újak lennének.

Ablaktisztítás

A panellakásokban vagy nagyobb irodaházakban állandó probléma az ablakok tisztántartása. Elvégre sok helyen mi magunk nem tudunk kiállni, letisztítani azokat, vagy ha tudnánk is, akkor is rengeteg veszélyt rejtene magában a tevékenység. A legtöbb helyen ezért külön, kifejezetten az ablaktisztítás céljából is foglalkoztatnak embereket. Mi is ezt a szolgáltatást ajánljuk fel Önnek, csak vélhetően sokkal gyorsabban és költséghatékonyabban végezzük majd el Önnek.

Amennyiben ugyanis mesterfokú ablaktisztítást szeretne, akkor olyan céget választ, amely alpin technikával dolgozik. Mi ezt tesszük, és azt is a lehető legjobban. Megtaláljuk az épület legbiztosabb pontját, és munkatársaink arra kibiztosítva ereszkednek le a szükséges helyekre egy kötélen lógva. Így könnyedén tudják az ablaktisztítást is elvégezni.

És, hogy miért lehet olcsóbb ez a szolgáltatás így, mint máshol? Mivel nincs szükségünk sem állványra, sem emelőkosárra, melyek megemelnék a költségeket. Nálunk Ön is kizárólag csak az elvégzett munkáért fizet, és nincsenek nem látható költségek. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen tőlünk árajánlatot! Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz.

Veszélyes munka

Az esetleges balesetek elkerülése érdekében bízza szakemberekre a munkát!

Költséghatékony

Csak azért fizet, amit megrendelt! Nincsenek plusz költségek!

Alpin technológia

A korszerű alpin technológiák alkalmazása hatékonyabb munkavégzést eredményez!

Garancia

Minden megrendelt ablaktisztításra teljes körű garanciát vállalunk!